Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/iwebpro1/public_html/reco-palett.hu/index.php:2) in /home/iwebpro1/public_html/reco-palett.hu/index.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/iwebpro1/public_html/reco-palett.hu/index.php:2) in /home/iwebpro1/public_html/reco-palett.hu/index.php on line 3
Reco-Palett Kft. - EUR raklap és egyutas paletta javítása és értékesítése - pallet -paletta

CÉGÜNKRŐL
TEVÉKENYSÉGÜNK
TERMÉKEINK
KAPCSOLAT
SZABVÁNYOK
KEZDŐ OLDAL

TEVÉKENYSÉGÜNK

Javítási szolgáltatás

A Reco-Palett Kft. elsődlegesen raklapjavítási, -felújítási tevékenységet végez, ezzel is érzékeltetve a környezetvédelem fejlesztése iránti elkötelezettségét.

Korszerűen felszerelt műhelyeinkben, az anyavállalattól átvett technológia alkalmazásával készek és képesek vagyunk megbízóink igényeit maradéktalanul teljesíteni.

Javítási szolgáltatásunkat csererendszerben végezzük, így partnereink a hibás paletták helyett azonnal minőségi raklaphoz juthatnak. A megrendelő kérésére lehetőség van a minősített raklapok telephelyünkre történő szállítására és átmeneti tárolására is.

A javítási szolgáltatás első lépéseként egy előzetes, a megrendelővel közösen végzett helyszíni bejárásra kerül sor, mely során megvizsgáljuk a raklapok általános minőségét és javaslatot teszünk a feleknek leginkább kedvező javítási konstrukció elfogadására.


A tevékenység leírása:

- Előválogatás, minősítés, szortírozás
- Szállításra előkészítés
- Szolgáltatás teljesítése

Vásárlás

Ahhoz, hogy üzleti partnereinket kellő mennyiségű hasznosított raklappal el tudjuk látni, gondoskodnunk kell a megfelelő mennyiségű, minőségű és típusú anyagában feldolgozható raklapok begyűjtéséről.

A Reco-Palett Kft. elsődlegesen újrafeldolgozásra alkalmas szabványos EUR raklap ill. 800x1200-as külső méretekkel rendelkező egyszeri használatra tervezett raklapok felvásárlását oldja meg partnerei körében. Komplett raklapkezelés estén felvállaljuk kizárólag energetikai hasznosításra alkalmas selejt raklapok átvételét is.Értékesítés

A Reco-Palett Kft. a hasznosított raklapok mellett újonnan gyártott szabvány EUR raklap, és egyedi méretű raklapok forgalmazásával is foglalkozik. Kapcsolatban állunk az ország legnagyobb gyártóival, akik folyamatosan biztosítják az igényelt mennyiségeket.

Környezetvédelem, hasznosítás

A Reco-Palett Kft. fő célja az egyutas és szabványos rakodólapok használatának racionalizálása élettartam növeléssel, logisztikai koordinálással és kereslet/kínálat optimalizálással.
A hulladékhasznosítási technológia során az átvett hulladék teljes mennyisége hasznosul ( jó részt anyagában) így - jelentős nyersanyag megtakarítás révén – környezetünk védelme hatékonyan érvényesül.

 


Raklap javítás és értékesítés, egyutas és EUR paletta - All right reserved. © 2008 Az oldalt az Inverse Hungary Kft. működteti.

 


raklap, raklap javítás, raklap értékesítés, paletta, egyutas raklap, EUR paletta, EUR pallet