Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/iwebpro1/public_html/reco-palett.hu/index.php:2) in /home/iwebpro1/public_html/reco-palett.hu/index.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/iwebpro1/public_html/reco-palett.hu/index.php:2) in /home/iwebpro1/public_html/reco-palett.hu/index.php on line 3
Reco-Palett Kft. - EUR raklap és egyutas paletta javítása és értékesítése - pallet -paletta

CÉGÜNKRŐL
TEVÉKENYSÉGÜNK
TERMÉKEINK
KAPCSOLAT
SZABVÁNYOK
KEZDŐ OLDAL

Tisztelt leendő partnerünk!

Az Ereco Rt. raklap üzletága a külföldi tulajdonosok döntése alapján - a környezetvédelmi fejlesztések részeként - 1999-ben kezdte meg működését.
Kezdetben kizárólag a klasszikus hulladék begyűjtési szolgáltatást nyújtottuk partnereinknek, mely során a feleslegessé vált szabványos és a hasznosíthatatlannak vélt egyszer használatos raklapok visszagyűjtését szerveztük meg. A megrendelői igények figyelembevételével folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat, s ma már komplett raklapkezelési teendőket is felvállalunk.

2003. év végén az Ereco Rt. management úgy döntött, hogy a raklap üzletág az Ereco Rt-től is különálló arculatot kapjon, és önállóan Reco-Palett Kft. néven folytassa tevékenységét.
Üzleti partnereink között külföldi és belföldi cégek egyaránt találhatóak.
Megbízóink megelégedését mi sem bizonyítja jobban, minthogy a multinacionális élelmiszeripari cégek jó részét a Reco-Palett Kft. tudhatja partnerei között.
Reméljük, hogy cégismertetőnk alapján sikerül meggyőzni Önöket arról, hogy a Reco-Palett Kft. megfelelő együttműködő partnerük lehet a faalapú csomagoló anyagok kezelésének bármely területén.

     Balogh Károly ügyvezető

 


Raklap javítás és értékesítés, egyutas és EUR paletta - All right reserved. © 2008 Az oldalt az Inverse Hungary Kft. működteti.

 


raklap, raklap javítás, raklap értékesítés, paletta, egyutas raklap, EUR paletta, EUR pallet